Cognitive test

Здравейте! Искам да попитам кога ще ни бъде изпратен когнитивния тест по имейл, тъй като изпита наближава ?
Благодаря, предварително!:slight_smile:

1 Like

Аз имам същия въпрос, писах emal, но няма отговор. Поне отпада възможността да съм получила emal и да съм го изтрила по неволя :smile:

Тъкмо мислех да пращам имейл по същия въпрос, но явно не съм изключение. Ще следя, ако има отговор.

Ами цял ден чакам, но за сега нищо. Ще се надявам до утре да пратят/отговорят…

Здравейте, аз доколото разбрах ще пратят теста в деня на самия изпит или около тази дата.

2 Likes

Здравейте. Аз също се чудих къде е този когнитивен тест, кога ще ни го пратят и докога трябва да го направим. Комуникацията с Телерик е много трудна. Оставили са един имейл, от който трябва да отговарят на въпросите на толкова много хора. Писах им два мейла, единия в петък към 14:00, другия в събота вечерта. Никакъв отговор все още. Поне един телефон за връзка да бяха оставили!

2 Likes

Обикновено изпращат link 2-3 дни преди самия тест, поне така бе на предходния изпит за Java. Няма да ни пропуснат, спокойно :slight_smile:

2 Likes

Здравейте,

Всички кандидати, записали се за входен изпит, получават имейл покана за когнитивен тест в рамките на 1-3 дни преди датата за изпита.

Поканите за когнитивен тест за Telerik Academy Alpha JavaScript ще бъдат изпратени в рамките на тази седмица, тъй като входния изпит е на 11 януари, петък.

Поздрави,
Невелина

5 Likes

Вече трябва да имате поща :slight_smile:

Аз имам email от академията, но email от със самия тест нямам.

3 Likes

И при мен все още не е пристигнал линк към теста. Само мейл, че ще пристигне такъв.

Току-що получих теста :slight_smile:

Здравейте,

В случай че не сте получили имейл от Predictive Index, молим ви да проверите папка Spam/Junk. Ако не откривате имейла и там, пишете ни на info@telerikacademy.com, за да ви изпратим поканата отново.

Поздрави,
Невелина

Здравейте,

ЗАписан съм за изпит в понеделник 28.01.2019, но още не съм получил линк за провеждането на съответната когнитивна оценка. Крайният срок е днес до 24 ч. Моля за съдействие.

Здравей!
Изпрати имейл на Академията. Потърси в папка спам.
Имейлът трябва да е от “The Predictive Index” (noreply@mailer.predictiveindex.com) със subject Направете „Когнитивна оценка” на PI.

Успех :slight_smile:
Диди

2 Likes

Здрасти,

Благодаря за съветите. Вече бях направил тези стъпки, като сега ги повтарям. Нямам мейл от академията и в спам. Дали е фатално, ако не проведа когнитивната оценка днес, при положение, че това е и крайният срок и може би хората от академията не могат да отреагират в неделя?

Поздрави,

Стефан

Това е странно, че нямаш имейл и от Академията, а не просто за теста.

Надявам се да ти помогнат в най-кратки срокове :slight_smile:

И аз имам същия проблем - на изпит съм за Java - утре и също нямам мейл за теста.
Надявам се утре да има раздвижване по въпроса.
(пиша коментара - за да е ясно, че Стефан не е единствен… :slight_smile: )
Поздрави,
Владимир

Здравейте,

В случай че не сте получили имейл от Predictive Index и/или Телерик Академия, молим ви да проверите папка Spam/Junk. Ако не откривате имейла и там, пишете ни на info@telerikacademy.com, за да ви изпратим поканата отново.

Поздрави,
Невелина

Здравейте,

Явих се на изпит за Java програмата на 17 Април и след това не съм получавала мейл с Kогнитивен тест от The Predictive Index, само мейл, че ще получа, но не и мейл със същинския тест, не е и в Спам папката ми.
Вместо това получих покана да се явя на изпита утре, 25 Април.
Освен това получих и покани да се запиша за .Net програмата, само че в момента не мога да се запиша за никоя друга програма, камо ли да съм Early Bird.
Може ли да ми обясните логиката на гореизброените факти, нещо ми убягва процеса и на какъв принцип и какви мейли получаваме …

Благодаря,
Даниела